UPFIELD

Location: SKY TOWER

Program: UPFIELD HEAD OFFICE

Total Area: 4,550 sq. ft.

Banner 1.jpg
upfield tiles a.jpg
8.jpg
9-2.jpg
7.jpg
1.jpg
upfield tiles b.jpg
3.jpg
upfield tiles f.jpg
2.jpg
6.jpg
upfield tiles d.jpg
4.jpg
upfield tiles e.jpg
upfield tiles c.jpg

On a monsoon summer day of 2019, Molecule and Studio Subtractive came together to tell the story of a coastal atelier.  Inspired by the balance of nature’s calm and crudeness, the experiments to develop the perfect workspace instruments gave birth to the Switch Series.

 

With minimalistic tapered surfaces paired with muted plywood, this series centers on localizing Scandinavian design principles to fit the earthy aesthetics of the contemporary workspace. Sustainable, green & bold – Switch to a healthier and smarter workspace.